Arvonnan ehdot

Arvonnan ehdot
1. Arvonnan järjestäjä: Venax Oy, Y-tunnus 2212733-6, Käsityläiskatu 47 A 1, 06100 Porvoo

2. Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet henkilö. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran. Arvontaan eivät voi osallistua Venax Oy organisaatiossa työskentelevät henkilöt.

3. Arvontaan osallistumisaika on 24.2.2021 – 30.6.2021. Arvonta suoritetaan 31.7.2021 mennessä

4. Arvontaan osallistuja suostuu siihen, että järjestäjä voi ottaa yhteyttä arvontaan
osallistuneeseen puhelimitse markkinointitarkoituksissa.

5. Palkintona on 150€ arvoinen Moccamaster.

6. Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron tässä arvonnassa olevasta palkinnosta.

7. Palkintoa ei vaihdeta käteiseen rahaan.

8. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Järjestäjällä on oikeus julkaista arvonnan voittajan nimi ilman erillistä suostumusta ja korvausta. Arvonnan voittaja voidaan myös julkaista Venax Oy:n medioissa, nettisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa. Venax Oy:lla on oikeus käyttää arvonnan voittajan tietoja omiin markkinointitarkoituksiin. Arvontaan osallistujien henkilötietoja käsitellään Venax Oy:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Arvonta ei ole kenenkään Venax Oy:n ulkopuolisen tahon sponsoroima tai muuten tukema sponsoroima. Facebook ei ole arvonnassa mukana.

9. Nämä viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja samalla hyväksyvät nämä arvonnan säännöt. Osallistuminen ei edellytä ostamista ja järjestäjällä on oikeus sääntömuutoksiin.

Copyright @ 2020 Venax Oy | Tietosuojaseloste