Hyvä sisäilma kuuluu kaikille

Venax on sisäilma-alan saneeraustöihin erikoistunut yritys. Mielestämme hyvä sisäilma kuuluu kaikille, ja juuri siitä syystä missiomme on auttaa suomalaisia koteja hengittämään paremmin. 

Hyvä sisäilma parantaa elämänlaatua

Hyvä sisäilma on tärkeää niin kiinteistön asukkaiden tai työntekijöiden kuin myös itse rakennuksen terveyden kannalta. Sisäilman laatuun vaikuttavia tekijöitä on monta: kosteus, vedon tunne, hiukkaset, siitepöly ja muut allergeenit sekä melu ovat kaikki ihmiselle haitallisia sisäilmaongelmia joiden syy tulisi selvittää ja korjata. Huonon sisäilman varoitusmerkkejä ovat muun muassa tunkkaiset hajut, vedon tunne, huurtuvat ikkunat tai näkyvät kosteusvauriot kuten alkavat homepilkut ja pintojen ja saumojen kupruilu tai käpristyminen. 

Kun asukkaat alkavat oireilla, on viimeistään aika toimia

Mahdolliset terveysongelmat kuten jatkuvat hengitystieoireet ovat jo melko hälyttävä merkki terveyteen vaikuttavasta ongelmasta. Terveysoireita ei kannata jäädä odottamaan, vaan jo pienempiin havaintoihin tulisi suhtautua riittävällä vakavuudella ja selvittää ongelman laatu viipymättä. Tutkimukset ja korjaustoimenpiteet kun yleensä tulevat sitä kalliimmiksi, mitä pidempään ongelma on päässyt kehittymään. Kosteusvahinko tai muu sisäilmaongelma ei yleensä synny hetkessä, vaan tilanne pahenee hiljalleen. Sisäilman laatua onkin syytä tarkkailla säännöllisesti ja tehdä tarvittavat huollot tunnollisesti ajallaan. 

Sisäilma-asioissa kannattaa luottaa ammattilaiseen

Hyvä sisäilma sekä kosteusvahinkojen ehkäisy, kartoitus ja saneeraus vaatii ammattitaitoiset tekijät. Monet toimenpiteet vaativat erikoisosaamista ja välineitä, joita voi joutua hakemaan useammalta luukulta. Kun kutsut työmaalle omat asiantuntijansa niin ilmanlaatu -ja hometutkimuksiin, rakenne- ja ilmanvaihtosuunnitteluun sekä purkamiseen ja rakentamiseen, maksat yhtäkkiä pitkän pennin monelle toimijalle jo pelkistä arvio- ja tarkastuskäynneistä ja koko urakan hallinta alkaa vaatia työnjohtajan tai projektipäällikön pätevyyttä.

Venax on ratkaisu sisäilmaongelmiin

Me Venaxilla haluamme tuoda tähän pulmaan helpon ratkaisun. Tarjoamme kaikki sisäilmapalvelut oman asiantuntevan tiimimme sekä kattavan verkostomme voimin.

Teemme maksuttoman arviokäynnin ja otamme vetovastuun projektista, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia jokaisen eri vaiheen ohjeistamisesta ja tiedonkulkuongelmista. Lisäksi säästät aikaa ja selvää rahaa.

Venaxin asiantuntemus pohjautuu kokemukseen, jota olemme kartuttaneet jo kolmen vuosikymmenen ajan. Hyödynnämme vain viimeisintä teknologiaa ja verkostomme parhaita huippuammattilaisia, joiden ansiosta löydämme ongelman juurisyyn emmekä vain pintakorjaa sen oireita. Dokumentoimme projektin etenemisen läpinäkyvästi niin, että voit seurata sitä vaikka puhelimeltasi mistä ja milloin vain!

Paranna sisäilman laatua huoppuladukkailla korvaus- ja tuloilmalaitteilla

Toimitamme myös laadukkaat tuotteet sisäilman parhaaksi, sillä tuotevalikoimastamme löydät Mitsubishi Electric Lossnay-ilmanvaihtolaitteet sekä kotimaiset Mobair-korvausilmalaitteet.
Tutustu ilmanvaihtolaitteisiin
Lossnay-ilmanvaihtolaite on kompakti ja energiatehokas ratkaisu pienen tilan, kuten yhden huoneen tai kerroksen ilmanvaihdon tehostamiseen. Se poistaa jäteilmaa ja palauttaa vastaavan määrän raikasta ulkoilmaa.
Mobair-korvausilmalaitteella puolestaan voidaan poistaa vedon tunne sekoittamalla kylmää tuloilmaa huoneen katon tuntumaan kertyneeseen lämpimään ilmaan.
Tutustu ilmanvaihtolaitteisiin

Lopputuloksena on raitis, puhdas tuloilma ilman saasteita, hiukkasia tai vedon tunnetta. Lattia ja huoneilma pysyvät lämpimänä ja säästät lämmityskustannuksissa ilman suuria investointeja!