Tuotteet

Terveellinen sisäilma edellyttää terveitä rakenteita

Keskeinen tekijä on myös toisaalta rakenteiden riittävä tiiviys ja toisaalta korvausilman hallittu tulo sisätiloihin. Venaxilta saat toimivat ratkaisut turvalliseen ja terveelliseen ilmanvaihtoon. Lämmittävät Mobair Korvausilmalaitteet:
Mobair korvausilmalaitteiden ansiosta puhdas sisäilma voidaan saavuttaa niin yksityisasunnoissa kuin julkisissa tiloissa – ilman investointeja kalliisiin ja suurikokoisiin laitteisiin. Korvausilmalaitteella raitis ilma saadaan ohjattua sisälle aina vedottomasti, ilman ulkoilman siitepölyjä, katupölyä tai saasteita.

Mitsubishin ilmanvaihtolaitteet

Mitsubishin valmistamat energiatehokkaat ilmanvaihtolaitteet auttavat puhtaan sisäilman ylläpidossa. Laite poistaa kosteutta ja likaista sisäilmaa, ja tuo tilalle raikasta ja suodatetua ulkoilma. Lämmön talteenotolla varustetun laitteen avulla toteutat energiatehokkaan ilmanvaihtoremontin siististi ja nopeasti. Ainutlaatuinen patentoitu lämmön talteenottokenno toimii tarvittaessa kesällä myös toiseen suuntaan tuulettamalla ylimääräistä lämpökuormaa ja ilman kosteutta ulos. 

Mobair ilmanvaihtolaitteet

Mobair poistaa vedon tunteen sekoittamalla kylmän tuloilman huoneen katon rajaan kerrostuneeseen lämpöenergiaan mahdollistaen korvausilman riittävän virtaamisen vedottomasti myös lämmityskaudella. Vedon tunteen vähentyessä ylilämmitystarve poistuu, lattiat lämpenevät ja takkakin on helpompi sytyttää. Tuloilmalaitteen asennuksen myötä asumismukavuus kohenee merkittävästi! Heitä hyvästit vedolle ja kylmille lattoille, ja nauti tasaisesti lämmitetystä kodista täynnä raikasta ilmaa.